werkwijze

Klein geluk

Je weet wat je mooi vindt, je Pinterest borden zijn al vol gepind met mooie meubels en toffe accessoires. Je ziet al helemaal voor je hoe je het graag wilt, maar dat vertalen naar een concreet plan met meubels, kleuren en styling, daar loop je op vast.

Ik help je jouw wensen te vertalen naar een interieurontwerp dat klopt voor jou en waar je zelf mee verder kunt. En dat niet alleen, ik kom ook met ideeën en combinaties waar je zelf niet eens over na had gedacht.

Benieuwd hoe ik te werk ga? Lees hieronder meer over mijn werkwijze.

7

1.

Jouw wens

Via het contactformulier of een mailtje laat je mij jouw wensen weten en lever je foto’s en plattegronden van je huis of een specifieke ruimte aan. Om te zien of jouw woonsmaak past bij mijn ontwerpstijl, ontvang ik ook graag een link van een pinterestbord of een ander document met interieurbeelden

2.

plannen maken

Samen plannen we een datum voor het Klein geluk advies in en bereid ik de adviesdag voor met alle informatie die jij mij hebt aangeleverd. Het stalenkrat worden ingepakt met kleur- en materiaalstalen, waarbij ik kijk wat jouw huis nodig heeft voor die flinke dosis Huisgeluk!

3.

geluksdag

Het is zover, jouw geluksdag! Met een krat vol stalen, bel ik bij jou aan  We beginnen met het maken van een moodboard om te bepalen van welke kleuren jouw hart sneller gaat kloppen. Met de look & feel van jouw droominterieur geef ik je tips over indeling, kleur, materiaal, styling en verlichting. Ik schuif met de meubels of ik maak ter plekke een indelingsschets voor je.

4.

aan de slag

Na afloop van het Klein geluk advies, ga ik verder voor je aan het werk. Na 1 dag ontvang je een verslag van het advies in je mailbox en de geadviseerde kleurstalen ontvang je thuis per post. Je kan dus meteen aan de slag! Producten en materialen die ik je aanbeveel kun je rechtstreeks via mij bestellen met een mooie korting op de winkelprijs.

5.

extra geluk

Heb je niet genoeg aan 2 uur advies? Je kan Klein geluk eenvoudig uitbreiden. Bijvoorbeeld met het ontwerpen van een maatwerk meubel, een verlichtingsplan of een aangrenzende kleine ruimte. Maar ook een personal shoppingsessie is een mooie aanvulling op het advies.

Vertel me jouw woonwens

Denk jij na dit verhaal, ‘Yes, dit wil ik!’. Deel dan jouw woonwens met mij via het contactformulier of mail me op jenny@huisgeluk.nl Ik beantwoord al je vragen persoonlijk en plan samen met jou een adviesmoment in. Je hoort snel van mij!

7