werkwijze

Groot geluk

Huisgeluk ontwerpt een tot in de puntjes doordacht plan voor je op basis van jouw wensen. Geen kostbare vrije tijd meer besteden aan het bezoeken van woonwinkels en je geen raad meer weten met de hoeveelheid keuzes die je moet maken. Met ‘Groot geluk’ voorkom je een hoop frustratie en miskopen en is jouw droomhuis binnen handbereik.

Jouw interieur verdient aandacht

Inhoud Groot geluk 

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Uitgebreide intake bij jou thuis

 • Concept met indelingsontwerp en sfeerbepaling

 • Tussenbespreking
 • 3D ontwerp

 • Kleur- en materiaaladvies

 • Meubel- en stylingadvies

 • Verlichtingsplan met armaturenadvies

 • Presentatie en adviegesprek

 • Adviesbox met ontwerpboekje en geadviseerde stalen
 • Bestellen produkten en realisatie

€2.595

Gelukkige klanten

{

Onze woonkamer, eetkamer en keuken hebben wij door Jenny laten stylen. De uitkomst is nog vele malen mooier dan verwacht. De samenwerking was ook heel prettig. Jenny heeft onze wensen/ideeën boven tafel gekregen en verwerkt in een advies incl lichtplan en heel fijn een shoppinglijst. Nog elke dag genieten wij van het resultaat.

Sandra

Gelukkige klanten

{

Onze woonkamer, eetkamer en keuken hebben wij door Jenny laten stylen. De uitkomst is nog vele malen mooier dan verwacht. De samenwerking was ook heel prettig. Jenny heeft onze wensen/ideeën boven tafel gekregen en verwerkt in een advies incl lichtplan en heel fijn een shoppinglijst. Nog elke dag genieten wij van het resultaat.

Sandra

Werkwijze

Een interieurontwerp maak ik niet alleen, maar doen we samen.  Stapsgewijs creëer ik met jou het interieur dat jij voor ogen hebt. Hoe ik dat doe? Hieronder leg ik je graag de verschillende stappen aan je uit. Benieuwd naar gerealiseerde Huisgeluk interieurs? Neem dan een kijkje bij projecten.

Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Om elkaar te leren kennen  en te ontdekken of we een klik hebben, plan ik graag een online kennismaking met je in. Van tevoren stuur je me hiervoor de benodigde informatie toe, zoals plattegronden, foto’s en een link van een pinterestbord, zodat ik jouw woonsmaak alvast kan zien. Op basis van dit gesprek, maak ik een offerte voor je.

Stap 2

Intake op locatie

Wil je met mij samenwerken? Dan start ik met een uitgebreide intake bij jou thuis, waarbij ik jou zo goed mogelijk wil leren kennen. Wat is jouw woonsmaak, jouw leefstijl en hoe wil je de ruimte gebruiken? Ik maak indien nodig, foto’s van de ruimte en neem eventueel nog wat maten op. Laat je een nieuwbouw woning bouwen en woon je niet in de buurt van Zwolle? Dan kan het intakegesprek ook online plaats vinden of op een af te spreken locatie.

Stap 3

Concept

Met jouw input, smaak en wensen ga ik aan de slag. In deze fase ontwerp ik de meest optimale indeling voor de ruimte. Tijdens een tussenpresentatie, waarbij ruimte is voor vragen en feedback, laat ik je 1 of meerdere indelingsschetsen zien, waaruit jij een keuze mag maken. Ook laat ik je met moodboards zien wat de sfeer voor jouw nieuwe interieur zal worden en hoop ik je te inspireren met verschillende kleur- en materiaalstalen die passen bij deze sfeer.

Stap 4

Uitwerking

Met jouw feedback werk ik het ontwerp verder voor je uit. De kleuren en materialen voor wanden, vloer, plafond en raambekleding worden bepaald. Ik maak een verlichtingsplan voor je en je krijgt advies over de meubels die passen in het ontwerp. Ook de styling mag niet ontbreken, want daarmee maak je jouw interieur echt af. Alle keuzes verwerk ik in een 3D ontwerp, zodat je nog beter voor je kan zien hoe het gaat worden.

Stap 5

Maatwerk

Maatwerk meubels toevoegen aan je ontwerp? Dit bepalen we samen tijdens de conceptfase. Denk bijvoorbeeld een wandvullende kast met speelplekje, een walk-in-closet of complete keuken. Je creëert niet alleen heel veel opbergruimte, maar ook zorgt maatwerk voor rust in jouw interieur en voeg je een flinke dot persoonlijkheid toe aan je huis. Samen met de interieurbouwer, zorg ik dat het ontwerp ook gerealiseerd gaat worden.

Stap 6

Geluksdag

Het is zover,  jouw geluksdag! Tijdens een afrondend adviesgesprek bij jou thuis of in een woonwinkel uit mijn netwerk, presenteer ik je het definitieve ontwerp en laat ik je alle geadviseerde kleuren en materialen zien. Je ontvangt een prijslijst met de geadviseerde produkten en offertes van leveranciers uit mijn netwerk.  Na deze dag heb je een week de tijd om eventuele correcties door te geven en gaat het ontwerpboekje naar de drukker. Je ontvangt het ontwerpboekje met stalenbox bij je thuis.

Stap 7

Maak jouw geluk werkelijkheid

Ik help je graag om het interieur zoals we het voor ogen hebben, te realiseren.

Samen met een professioneel netwerk van vaste leveranciers, zorg ik ervoor dat jij hierin ontzorgt wordt. Omdat Huisgeluk een vertrouwde partner is, betekent dat aantrekkelijke voordelen en kortingen, waar jij van meeprofiteert. Mijn leveranciers zetten voor jou graag een stap extra. Denk hierbij aan het bestellen van meubels, gordijnen en verlichting. Maar ook behang, verf, tegels en accessoires. Verder introduceer ik je graag bij professionals uit mijn netwerk zoals de schilder, interieurbouwer en monteur voor de raamdecoratie.

Voordelen Groot geluk

groot geluk interieuradvies

Persoonlijk contact

Een interieuradvies is een heel persoonlijk proces. Ik stap toch een beetje jouw leven in. Daarom vind ik een vrijblijvende kennismaking zo belangrijk om te ontdekken of we een klik hebben.

Totaalplan

Van een woonkamer tot compleet woonhuis. Ik voorzie jou zo efficiënt mogelijk van een hands-on interieuradvies, waarbij ik jou meeneem in het ontwerpproces en we samen jouw droominterieur creëren.

huisgeluk

Geen keuzestress meer

Huisgeluk ontwerpt een tot in de puntjes doordacht plan voor je op basis van jouw wensen. Geen kostbare vrije tijd meer besteden aan het bezoeken van woonwinkels en je geen raad meer weten met de hoeveelheid keuzes die je moet maken.

Laten we kennis maken!

Huisgeluk creëren is een heel persoonlijk proces. Als we elkaar vertrouwen, ontstaan de mooiste dingen. Voel jij je thuis bij mij? Ontdek dit voordat we gaan samenwerken tijdens een persoonlijke kennismaking. Dat is vrijblijvend, gewoon om te ervaren of de juiste klik er is.

Goed om te weten

Prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten.

Binnen een straal van 15 a vanaf het centrum van Zwolle worden geen reiskosten in rekening gebracht.
Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 45 per uur.

De prijzen van Groot geluk zijn gebaseerd op een ruimte van 50 m2.
Wil je advies voor een grotere ruimte of meerder ruimtes? Dat kan ook! Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Interieuradvies op uurbasis bedraagt €100,- per uur incl. 21% btw.

Een Groot geluk advies neemt vanaf het intakgesprek tot aan de oplevering van het ontwerp, gemiddeld 6-8 weken in beslag.
Soms wordt hiervan afgeweken, bijvoorbeeld in het geval van nieuwbouw of een groot project.