Interieur

Toffe muurbloemen

16 apr, 2018

Heb je dat ook wel eens? Een muurtje in huis dat een beetje saai is en waarvan je niet goed weet wat je ermee moet. Dat had ik al tijden met de muur tegenover de bank. Dit hoekje laat ik daarom ook niet zo vaak zien op Instagram.

Totdat ik van de dames van Goed Blauw de vraag kreeg of ik het leuk vond om een paar posters van ze in mijn huis te hebben. Nou, daar zeg ik geen nee tegen, want ze maken echt de prachtigste illustraties!

Carlijn Seves en Elvera Goedhart vormen samen illustratorsduo Goed Blauw. Ze leerden elkaar kennen op de kunstacademie en werden beste vriendinnen. Toen ze jaren later allebei moeder waren en op zoek waren naar leuke kunst voor hun kinderkamers, konden ze niet vinden wat ze zochten en besloten ze samen mooie prints te maken. Samenwerken bleek verslavend en inmiddels hebben ze een uitgebreide collectie posters en ansichtkaarten die ze verkopen via oa Juniqe, Loods5 en Desenio. De focus ligt op kunst voor kinderkamers en speelhoekjes, dat er voor volwassenen ook nog eens leuk uit ziet.

Nou hoefde ik geen kinderkunst in onze woonkamer, dus zijn Elvera en Carlijn aan de slag gegaan met illustraties voor ‘grote mensen’. In hun atelier toverden ze de mooiste bloemen op papier en verheven ze groenten als paksoi tot kunst.

Ik koos voor een serene illustratie van een eucalyptustak, wat echt dat frisse lentegevoel geeft aan de zithoek. En omdat ik het zo leuk vind dat ze van een 'gewone' alledaagse groente een waar kunstwerkje weten te maken, mag de paksoi boven de kast pronken.

En weet je wat nou het allerleukst is? Ik mag een poster van Goed Blauw naar keuze weggeven! Naast deze twee posters heeft Goed Blauw nog veel meer moois, dus neem vooral een kijkje op hun site goedblauw.nl. Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet of reageer op mijn Instagram-post. Voor nog meer winkans mag je de foto ook delen op je instagramaccount. De winnaar wordt donderdag 24 april bekend gemaakt. Succes!!

Dankjewel Goed Blauw, voor de mooie posters en kaarten!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *