Inspiratie

showup '18 | mijn favorieten

6 feb, 2018

Maandag ging ik met collega interieurstylist Corrie van Villa Meliefste naar Showup, een inkoopbeurs voor de home- & giftbranche. Als je een winkel of webshop hebt, moet je hier zeker heen. Maar ook stylisten en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. En dat hebben we zeker gedaan! Met een camera vol foto’s, een hoofd vol ideeën en een tas met mooie boekjes en kaarten gingen we aan het eind van de dag weer naar huis. Ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Hier word je toch blij van?  De nieuwe collectie van Sticky Lemon  is weer lekker kleurijk en ze hebben niet allleen rugzakjes voor je mini, maar ook voor jou. Wil je het helemaal compleet maken, dan hebben ze ook etuis, schriftjes en zelfs sokken.

Het Deense merk Design Letters kennen we natuurlijk allemaal wel. Bij mij hangen bijvoorbeeld de theedoeken in de keuken te shinen, niet dat ik ze ooit gebruik hoor! 😉 Tijdens Showup werd ik blij verrast door de huisnummers in het bekende lettertype van Arne Jacobsen. Die komen zeker op mijn wishlist! En het is dat ik 2 zoons heb, die bovendien al te oud zijn voor dit schattige fornuisje, maar anders was dit absoluut een verjaardagscadeau geworden.

Ik blijf nog even in Denemarken, want het mooie merk KlipKlap komt er ook vandaan. Zo tijdloos mooi!

Waar we absoluut onze ogen uitkeken was bij de stand van House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé en Monograph. Alles was er echt prachtig! Niet heel vernieuwend, maar dat vond ik in dit geval niet erg. Vooral die zwarte schutting gecombineerd met de rotan ligstoel, ik zie het al helemaal voor me in mijn eigen tuin! Maar ook de vitrinekastjes in de keuken.. 

Een merk wat absoluut mijn hart gestolen heeft is Kinta. De nieuwe collectie 'Cyl' bestaat uit handgemaakt aarderwerk uit Vietnam. Helemaal mijn kleuren en ook nog fairtrade.

Zo leuk en handig deze 'little keepers' van Straffdesign. Mooi met hangplantje maar ook praktisch als opberger aan de wand voor sleutels, shampoo of andere prullen.

We kennen Broste Copenhagen natuurlijk van het prachtige servies, maar ze hebben nu ook een prachtige  collectie banken, daybeds en fauteuils.

Een nieuw Nederlands merk is Valence, een modulair systeem met verschillende functies dat je in een handomdraai op je muur plakt. Van spiegels tot kapstokjes, prikborden en bloempotjes. Je kan het helemaal zelf samenstellen. Tijdens de beurs werden er ter plekke klokjes gegoten van hars die je kan combineren met het systeem.

NA Design kennen we natuurlijk van de olifantenpoepposters, maar waar ons oog meteen op viel waren de mooie gebreide dekens!

Prachtig keramiek van Zakkia.

De stationary in mijn favoriete kleurstellingen van Tinne + Mia.

Even stil staan in de drukte en de mooie rijmpjes lezen van Charlotte Marie-Louise René van CMR rijmpjes.

Liefde voor hout bij Hübsch interior.

Deze dierenvelletjes vanDoinggoods wil je toch op de kamers van je mini-me's?

Last but not least; my all time favourites, de papieren kunstwerkjes van Jurianne Matter. 

En er staat nog zoveel meer moois op mijn camera, ik zou nog wel even door kunnen gaan... Binnenkort meer over de trends van 2018 waarin ik je laat zien welke materialen, kleuren en vormen gaan we zien in het interieur dit jaar.

Liefs,

Jenny

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *