06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

interieuradvies

zakelijk interieuradvies

hippe kantoorhuiskamer

VERGADERRUIMTE | MARKETINGOOST ZWOLLE

De situatie

In de Zwolse vestiging van Atoomclub, een verzamelgebouw voor bedrijven en jonge startups, huist MarketingOost. Een leuke club marketingprofessionals die het oosten van ons land promoot. De natuur, het toerisme en de mooie hanzesteden spelen een belangrijke rol. Logisch dus dat ze het buitengevoel graag naar binnen willen brengen. Huisgeluk mocht het interieurontwerp verzorgen en samen met Solide Interieur realiseren. Van de zakelijke vergaderruimte met systeemplafonds en projecttapijt maakten we een frisse en representatieve plek, waar zowel vergaderd kan worden als zakenrelaties ontvangen kunnen worden. Kortom een hippe kantoorhuiskamer!

Buitengevoel in het interieur

We plaatsten een xxl pegboard en een wandgrote landkaart, om van de entree echt een eyecatcher te maken.

De ruimte heeft wat weg van een kas. Perfect om te benutten voor dat buitengevoel. Daarom kwamen er veel planten en grassen, zowel hangend als op de grond en in de vensterbank. Ook gebruikten we materialen die eigenlijk voor buiten bedoeld zijn. Denk aan terracotta potten, de Wheelbench van Weltevree, gieters en de racefiets van een medewerker.

Het pegboard vormt de plek om alle produkten van MarketingOost op te etaleren. En de landkaart is magnetisch, dus ideaal om projecten op te pinnen.

Om het saaie kantoortapijt enigszins aan het oog te onttrekken, want die moest helaas blijven liggen, heb ik een perzisch tapijt van Rugvista toegevoegd voor die gezellige huiskamersfeer. Want ook op kantoor wil je thuis voelen toch? En dat is gelukt, want niet alleen de klant is er heel blij mee, maar ook de bedrijven uit de rest van het pand zitten er soms stiekem. Er wordt zelfs onderling ruzie gemaakt wie er mag zitten. Een groter compliment kan ik niet krijgen!

0 Comments

Pin It on Pinterest

Share This