06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl
interieuradvies

TUSSENWONING | ZWOLLE

tussenwoning zwolle
tussenwoning stalen deur
industriele kast
extra zitplek
behang linnen structuur
wandplank leren lussen
extra zitplek
tussenwoning lichtstraat
tvmeubel op maat
maatwerk kast
interieuradvies tussenwoning
eethoek interieuradvies
werkbank keuken
werkbank keuken
keuken renovatie
keuken renovatie
werkbank keuken
marokkaanse zelliges
zwarte keuken
eethoek

 TUSSENWONING | ZWOLLE

Van een krappe woonkamer in een rijtjeshuis naar een zee van licht en ruimte. De bewoners van deze tussenwoning wilden gaan uitbouwen en vroegen mij advies om er hun droomhuis van te maken.

Meer opbergruimte, een werkplekje en een ruime eettafel waren de wensen van het stel. Door een grote op maat gemaakte kast te plaatsen over de hele lengte van de woonkamer, creëer je niet alleen veel opbergruimte, maar ook rust.

Het enige wat moest blijven waren de keuken en de fauteuil. De cremekleurige keuken kreeg een opknapbeurt door de fronten antraciet te schilderen, de bovenkastjes weg te halen en de wanden te betegelen met Marokkaanse Zelliges.

De grote hoekbank biedt plek aan het hele gezin. En wil je je even terugtrekken met een boek of tablet, dan plof je neer op het extra zitplekje naast de openslaande deuren. Volgens de bewoonster nu al het populairste plekje van het huis.

‘Een warm en sfeervol huis, waarbij je zin hebt om op de bank te gaan zitten.’ schreef de bewoonster voordat we het adviestraject startten als haar grootste wens. Toen ik bij ze op bezoek kwam om het resultaat te bewonderen, vertelde ze me dat ze het elke dag weer heerlijk vinden om in te wonen. Alsof ze een nieuw huis hebben.

 

 

* Omdat er sprake is van een betaald advies, geef ik geen kleurnummers of verkoopinformatie van de geadviseerde kleuren en materialen. Wil je meer weten over een Huisgeluk interieuradvies, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn passend bij jouw wensen.

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="2"]

Pin It on Pinterest

Share This