06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl
interieuradvies

TUSSENWONING | ZWOLLE

3d impressie maatwerk meubel
3d impressie keuken
3d impressie maatwerk kast
3d impressie eettafelbank
3d impressie keuken
3d impressie keuken

TUSSENWONING | ZWOLLE

‘Ik ben klaar met de ‘bevroren frikandelkleurige’ meubels!’ vertelde de bewoonster me toen ze me benaderde. En toen ik bij ze langs kwam, snapte ik wel wat ze bedoelde. Het interieur liet niet echt zien wie ze zijn.  Een sfeervolle en eigentijdsere woonkamer/keuken was de wens. Met meer opbergruimte voor o.a boeken, tijdschriften en erfstukken. De akoestiek is een puntje van aandacht, met name in de keuken.

Omdat het stel hun tweede kindje verwacht, zal er ook plaats moeten zijn voor een box, naast een speelhoekje met voldoende opbergruimte voor de oudste.

Het interieuronwerp wat ik heb gemaakt bevat een frisse basis met warme accenten, waarbij de ruimte niet alleen mooi is om te zien, maar ook praktisch is met voldoende opbergruimte. Het maatwerkmeubel is samengesteld met Besta elementen van Ikea. Het speelhoekje is gemaakt van Ikea Ivar kastjes die meegeschilderd werden met de muur. Door er een blad op te maken, onstaat er een knus speelhoekje. Het keukentje kan vervangen worden door de box. Op de kast is ruimte voor accessoires. Hoewel de ruimte niet groot is, is er met maatwerk oplossingen veel rust en ruimte  gecreëerd.

 

 

 

* Omdat er sprake is van een betaald advies, geef ik geen kleurnummers of verkoopinformatie van de geadviseerde kleuren en materialen. Wil je meer weten over een Huisgeluk interieuradvies, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn passend bij jouw wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="2"]

Pin It on Pinterest

Share This