06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl
interieuradvies

NIEUWBOUW WONING | WIJHE

3d impressie woonkamer
3d impressie tvmeubel
3d impressie maatwerk kast
3d impressie ensuitekasten
3d impressie keuken
3d impressie keuken

NIEUWBOUW WONING | WIJHE

 

Hoe maak je een nieuwbouw woning nou gezellig? Een probleem waar veel mensen mee worstelen. Zo ook deze opdrachtgever, die heel blij is met het huis wat ze hebben gekocht en is gebouwd in jaren ’30 stijl, maar wat echt dat thuisgevoel nog mist. 

De wens was een gezelligere zithoek waarbij er met z’n allen tv gekeken kan worden, de kinderen kunnen gamen en er voldoende plek is voor bezoek. 

Herfstkleuren zijn favoriet en de woonstijl van het stel zou je kunnen omschrijven als scandinavisch gecombineerd met vintage en bohemian items.

Het resultaat is een warm familiehuis in herfsttinten, hout, velours, messing en vintage items gecombineerd met moderne meubels. Een royale zithoek in de erker, een tvmeubel met zitplekje voor het raam en een extra zithoek in de keuken die met de terrakleurige zelliges een enorme makeover krijgt, maken het tot een fijn huis waarin je samen bent, maar toch ook ieder een eigen plekje heeft.

De bewoners zijn momenteel nog druk bezig om het ontwerp uit te voeren. De foto’s van het resultaat volgen nog.

 

 

 

* Omdat er sprake is van een betaald advies, geef ik geen kleurnummers of verkoopinformatie van de geadviseerde kleuren en materialen. Wil je meer weten over een Huisgeluk interieuradvies, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn passend bij jouw wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="2"]

Pin It on Pinterest

Share This