interieurontwerp

NIEUWBOUW HUIS | ZWOLLE

De indeling van dit nieuwbouw huis in Zwolle stond al vast, maar de opdrachtgevers hadden geen idee hoe ze van hun nieuwe huis een warm en sfeervol thuis moesten maken. Aan mij de taak om ze deze zorg uit handen te nemen en ze advies te geven over materialen, kleuren en verlichting voor de woonkamer, de keuken, master bedroom en de hal.

De basis is licht en modern. Om er een sfeervol en gezellig familiehuis van te maken heb ik een kleurenpalet voor ze bedacht van vergrijsd groen, hout, zwart en een vleugje geel.

De grote familietafel ‘Kroon’ van wortelwoods biedt plek aan het hele gezin inclusief alle vriendjes. Om de keuken wat meer pit te geven, heb ik een Masterpiece Wallpower van Eijffinger geadviseerd achter de eetkamertafel. Dit hadden ze zelf nooit gedurfd, maar achteraf zijn ze superblij met het resultaat.

Om de apparatenwand in de keuken is een koof met een nis gebouwd. De nis is betegeld met vergrijsd groene tegeltjes om de moderne keuken wat meer warmte te geven. De zwevende eikenhouten planken zijn perfect voor een koffiezetapparaat, mooi servies en kookboeken.

Het speelhoekje is een apart hoekje in de woonkamer waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik heb het kleurenpalet ook hier doorgetrokken, maar dan net even wat speelser met een grafisch behangetje.

De gang heeft een poederroze muur gekregen met inbouwkasten, lampje van Studiosnowpuppe, Muuto manden voor de sjaals en handige wandopbergers voor sleutels en post.

De master bedroom heeft een kleurenpalet gekregen van vrouwelijk poederroze met stoer petrol. In combinatie met de grijze laminaatvloer en de blank houten op maat gemaakte kledingkast is het een knusse sfeervolle slaapkamer geworden.