zakelijk interieurontwerp

KINDERWINKEL | ELST

pashokjes
kinderwinkel entree
winkelinrichting
toonbank winkelontwerp
speelhoek kinderwinkel
kinderbehang winkelinterieur
speelhoek kinderwinkel
logo lamp
kinderwinkel
kinderkamerstyling
toonbank tegeltjes
toonbank styling
interieurontwerp kinderwinkel
toonbank tegeltjes
pashokjes winkel
speelhuisje
toonbank kinderwinkel
etalage kinderwinkel
pashokje
koffiecorner winkel
winkelinrichting kasten
winkelinrichting
styling kinderwinkel

BENDE VAN GELUK

Voor een nieuwe kinderwinkel in Elst maakte ik een interieurontwerp waarbij ik de indeling bedacht, de routing, kleur en  materiaaladvies gaf en maatwerk meubels ontwierp. Tientallen meters aan hangkleding moest er komen, voldoende legruimte, een speelplek voor kids, koffiehoek voor hun ouders, pashokjes en een eyecatcher van een toonbank. Door een combinatie te maken van zelfgemaakte maatwerk meubels, Ikea stellingen, kasten van de kringloop en een aantal design items kon het interieur volgens budget gerealiseerd worden.

Het verrrassende kleurenpalet, de verschillende behangprints en natuurlijk de kleurrijke kinderkleding en andere toffe produkten, zorgen ervoor dat de sfeer die de ondernemers van Bende van geluk voor ogen hadden, werkelijkheid is geworden.

 

 

 

* Omdat er sprake is van een betaald advies, geef ik geen kleurnummers of verkoopinformatie van de geadviseerde kleuren en materialen. Wil je meer weten over een Huisgeluk interieuradvies, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn passend bij jouw wensen.