interieurontwerp

JAREN ’60 HUIS | ZWOLLE

interieurstyling eethoek
interieuradvies woonkamer
string furniture kast
gele eetkamerstoelen
woonkamer
string kast
keuken akoestische panelen
keuken renovatie
interieurstyling zwolle
eetkamer styling
string furniture kast
string kast

JAREN ’60 HUIS | ZWOLLE

Een complete verbouwing kon helaas niet doorgaan, maar hoe kunnen we zonder hak- en breekwerk toch ons mooie jaren’ 60 huis een flinke update geven? Dat was de vraag die ik kreeg van deze opdrachtgevers uit Zwolle. 

Met drie opgroeiende jongens en een hond waren de meubels wel aan vervanging toe. De box was al lang en breed de deur uit, maar zorgde nog steeds voor een lege onbenutte plek in het huis. Ik adviseerde een extra lange bank en lekkere fauteuil, zodat het hele gezin lekker kan luieren. De keuken kreeg door de toevoeging van akoestische panelen meer warmte. En wat een heerlijke plek is de eettafel geworden!  Grappig detail; een jaren ’60 okergeel koffiekopje van de opdrachtgevers, vormde het uitgangspunt voor het kleurenpalet. 

 

 

 

 

 

* Omdat er sprake is van een betaald advies, geef ik geen kleurnummers of verkoopinformatie van de geadviseerde kleuren en materialen. Wil je meer weten over een Huisgeluk interieuradvies, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn passend bij jouw wensen.