06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

interieuradvies

INTERIEURADVIES ZWOLLE | JAREN ’30 WONING

INTERIEURADVIES ZWOLLE JAREN ’30 WONING

Dit interieuradvies maakte ik voor een jong gezin uit Zwolle met een prachtige jaren ’30 woning. Al 10 jaar lang hadden ze niks meer aan de inrichting van de woonkamer gedaan. Ze wilden het heel graag aanpakken, maar hadden geen idee hoe en waar ze moesten beginnen. Een mooie uitdaging voor Huisgeluk om er een fris en modern familiehuis van te maken!

Op basis van de wensen van de opdrachtgever maakte ik een interieuradvies uitgaande van een moderne woonstijl met stoere materialen als hout en staal, gecombineerd met warme elementen zoals een wollen vloerkleed, stoffen bank en linnen gordijnen.

De basis van het interieuradvies vormt het maatwerk meubel over de hele lengte van de begane grond. In de voorkamer een tvmeubel met lades plus een kast en in de achterkamer een eettafelbank met lades.

Het kleurenpalet bestaat uit een betonlook muur van behang over de hele lengte van de woonkamer, een vergrijsde groene muur voor de keuken en een lichte olie voor de originele visgraatvloer. Om het interieuradvies wat meer pit te geven zijn de accentkleuren mosgroen, donkerbruin en zwart toegevoegd.

Met dit interieuradvies kan dit gezin uit Zwolle aan de slag. Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat! Wil je meer zien van dit project? Dat kan via deze link.

0 Comments

Pin It on Pinterest

Share This