interieuradvies

HERENHUIS | zwolle

blauwe muur
kleuradvies
speelhoek
piano interieur
tegels nis keuken
tegeltjes nis
donkerblauwe keuken
speelhoek
speelhoek
kookeiland bar
piano interieur
ombre behang
eethoek
maatwerk kast
roze bank
flos aim lamp
flos aim lamp
roze bank

HERENHUIS | ZWOLLE

Met de komst van een aanbouw, nieuwe keuken en houten vloer ontwierp ik voor deze opdrachtgevers een kleur- en materialenplan, een verlichtingsplan en adiviseerde ik ze over de indeling.

De opdrachtgevers van dit herenhuis hadden zelf de keuken al uitgezocht, maar hadden nog totaal geen idee hoe ze kleur en sfeer aan wilden brengen. Zo’n koffienisje leent zich toch perfect voor dit kekke holografische tegeltje? Brengt meteen een flinke dosis vrolijkheid in de ochtend bij je eerste kopje koffie! En wat dacht je van de vergrijsd blauwe muur. Door de deur (en de plint het liefst ook) mee te schilderen, creëer je meer rust. Het frisse citroengeel, pastelroze en bordeauxrood geven zachtheid aan de stoere strakke basis. 

 

* Omdat er sprake is van een betaald advies, geef ik geen kleurnummers of verkoopinformatie van de geadviseerde kleuren en materialen. Wil je meer weten over een Huisgeluk interieuradvies, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn passend bij jouw wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *