06 2947 0945 jenny@huisgeluk.nl

Prijzen

Huisgeluk maakt van je huis een fijne plek, waar jij je thuis voelt en je kunt ontspannen na een drukke dag. Je weet ongetwijfeld heel goed wat je mooi vindt, maar hoe creëer je nou het plaatje dat jij voor ogen hebt? Huisgeluk helpt je graag met het maken van de juiste keuzes en combinaties bij het inrichten, zodat jouw huis niet alleen een mooi en sfeervol geheel wordt, maar ook een praktische leefomgeving.

Om je alvast een indruk te geven van de kosten, vind je hieronder een aantal mogelijke pakketten. Tijdens het eerste (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jouw woonwensen en -ergernissen zijn, en stuur ik je een passende offerte.

Tot en met december 2020 neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan. In het nieuwe jaar sta ik weer voor je klaar om jouw woonwens te helpen realiseren.

Kies jouw adviespakket

Advies aan huis

pakket

Inspiratie, ideeën en advies

Indeling, materialen, kleur, verlichting, styling

2 uur advies bij je thuis

Inclusief verslag per mail

Uit te breiden met vervolgadvies

Omgeving Zwolle

€ 279 per ruimte*

basis

pakket

Kennismakingsgesprek

Moodboard

Plattegrond met het indelingsontwerp

Kleuradvies

Adviesgesprek

€ 729 per ruimte*

uitgebreid

pakket

Kennismakingsgesprek

Moodboard

Tussenpresentatie

Plattegrond met het indelingsontwerp

Kleur- & materiaaladvies

Meubeladvies (incl. online shoppinglist)

Adviesgesprek

€ 1.179 per ruimte*

compleet

pakket

Kennismakingsgesprek

Moodboard

Tussenpresentatie

Indelingsontwerp 3D

Kleur- & materiaaladvies

Meubeladvies (incl. online shoppinglist)

Verlichtingsadvies

Adviesgesprek

€ 2.089 per ruimte*

Extra opties

Het BASIS, UITGEBREIDE en COMPLETE pakket zijn uit te breiden met een aantal extra opties. Wil je graag een op maat gemaakte kast met speelplekje voor de kids of wil je je nieuwe interieur graag afmaken met mooie foto’s of posters op de muur, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ook hier kan ik je bij helpen!

Nazorg pakket

Je ziet het al helemaal voor je. Maar hoe pak je de uitvoering van het interieurontwerp nou aan? Waar begin je mee? Dit kan flink wat hoofdbrekens opleveren. Om jullie te ontzorgen, kan Huisgeluk een aantal dingen uit handen nemen. Zoals bijvoorbeeld het inschakelen van vakmensen, het bestellen van meubels en materialen en het maken van een planning. Wat kun je goed zelf en wat besteed je liever uit? Huisgeluk helpt je er graag bij.

Vanaf €90

Maatwerk meubel

Regelmatig past Huisgeluk maatwerk meubels toe om het meest optimale uit je interieur te kunnen halen. Je ontvangt ontwerptekeningen van het meubel, waar een interieurbouwer goed mee aan de slag kan. Heb je zelf geen interieurbouwer? Ik breng je graag in contact. 

Vanaf € 179

Stylingadvies

Om je interieur echt af te maken, kun je je gekozen pakket uitbreiden met een stylingadvies. De juiste accessoires zorgen net even voor die gezellige sfeer wat een huis tot een persoonlijk thuis maakt.

Je ontvangt een stylingplan met online shoppinglist. De accessoires kun je zo vanuit je luie stoel aanschaffen.

€ 179

Heb je iets anders
in gedachten?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen? Of ben je een zakelijke klant?
Huisgeluk bespreekt graag andere opties met je en je ontvangt een passende offerte.
Als geen ander weet ik dat elke woonwens heel specifiek is.

*Goed om te weten

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Deze tarieven gelden voor één ruimte van +/- 40 m2. In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bijvoorbeeld bij een gecombineerde woon- en eetkamer of alleen een kinderkamer.
  • Binnen een straal van 15 km vanaf het centrum van Zwolle worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km. Indien de totale reisafstand groter is dan 120 km, dan wordt bovendien een reistijdvergoeding in rekening gebracht ter hoogte van € 25 per uur.
  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

Pin It on Pinterest