06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

Prijzen

Huisgeluk maakt van je huis een fijne plek, waar jij je thuis voelt en je kunt ontspannen na een drukke dag. Je weet ongetwijfeld heel goed wat je mooi vindt, maar hoe creëer je nou het plaatje dat jij voor ogen hebt? Huisgeluk helpt je graag met het maken van de juiste keuzes en combinaties bij het inrichten, zodat jouw huis niet alleen een mooi en sfeervol geheel wordt, maar ook een praktische leefomgeving.

Om je alvast een indruk te geven van de kosten, vind je hieronder een aantal mogelijke pakketten. Tijdens het eerste (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jouw woonwensen en -ergernissen zijn, en stuur ik je een passende offerte.

Kies jouw adviespakket

ADVIES AAN HUIS

Inspiratie, ideeën en advies

Indeling, materialen, kleur, verlichting, styling

2 uur advies bij je thuis

Inclusief verslag per mail

Uit te breiden met vervolgadvies

Omgeving Zwolle

€ 495

COMPLEET interieurADVIES

Kennismakingsgesprek

Moodboard

2 indelingsschetsen

Tussenpresentatie

1 uitgewerkt 3D indelingsontwerp

Kleur- & materiaaladvies

Meubeladvies (incl. online shoppinglist)

Verlichtingsadvies

Adviesgesprek

Adviesverslag met kleur- en materiaalstalen

vanaf € 1.980 per ruimte*

Extra opties

Het BASIS ADVIES en COMPLEET ADVIES zijn uit te breiden met een aantal extra opties. Wil je graag een op maat gemaakte kast met speelplekje voor de kids of wil je je nieuwe interieur graag afmaken met mooie foto’s of posters op de muur, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ook hier kan ik je bij helpen!

realisatie

Je ziet het al helemaal voor je. Maar hoe pak je de uitvoering van het interieurontwerp nou aan? Waar begin je mee? Dit kan flink wat hoofdbrekens opleveren. Om jullie te ontzorgen, kan Huisgeluk een aantal dingen uit handen nemen. Zoals bijvoorbeeld het inschakelen van vakmensen, het bestellen van meubels en materialen en het maken van een planning. Wat kun je goed zelf en wat besteed je liever uit? Huisgeluk helpt je er graag bij.

Vanaf €90
(op basis van uurtarief)

Stylingadvies

Om je interieur echt af te maken, kun je je gekozen pakket uitbreiden met een stylingadvies. De juiste accessoires zorgen net even voor die puntjes op de i, wat een huis tot een persoonlijk thuis maakt. Dit kunnen behalve accessoires ook klein meubelen zijn of een vloerkleed.

Je ontvangt een stylingplan met produktenlijst. De accessoires regel ik voor je op basis van het door jou opgegeven budget. Ik kom vervolgens bij je langs om jouw interieur af te stylen.

vanaf € 90,-
(offerte op maat & excl. de kosten
van de accessoires)

maatwerk

Het advies aan huis is uit te breiden met een maatwerk advies. Met een op maat gemaakt meubel maak je jouw interieur echt af. Dat onhandige hoekje of die lelijke paal in het midden. Vaak zijn maatwerk oplossingen de perfecte manier om hier iets leuks mee te doen. Ik ontwerp een meubel op maat voor je en breng je indien gewenst in contact met een interieurbouwer die het meubel voor je kan realiseren.

vanaf € 90
(offerte op maat)

Heb je iets anders
in gedachten?

Voldoen bovenstaande pakketten niet helemaal aan jouw wensen? Of ben je een zakelijke klant?
Huisgeluk bespreekt graag andere opties met je en je ontvangt een passende offerte.
Als geen ander weet ik dat elke woonwens heel specifiek is.

*Goed om te weten

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Deze tarieven gelden voor één ruimte van +/- 50 m2. In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bijvoorbeeld bij een gecombineerde woon- en eetkamer of alleen een kinderkamer.
  • Binnen een straal van 15 km vanaf het centrum van Zwolle worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km en een reistijdvergoeding ter hoogte van € 25 per uur.
  • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.

[jr_instagram id="2"]

Pin It on Pinterest