Leuk dat je er bent!

Ik heb altijd al geweten dat ik dingen wilde maken. De keuze voor de kunstacademie lag dus voor de hand. Ik studeerde grafisch ontwerpen, maar verloor mijn hart aan interieurontwerp. In 2016 richtte ik Huisgeluk op, waarmee ik particulieren en organisaties help met het maken van weloverwogen keuzes voor de plek waar ze wonen en werken.

Ik kom met oplossingen die je zelf niet had kunnen bedenken, maar toch precies bij jou passen.  Waar jij gelukkig van wordt. Ik hou van functioneel, minimalistisch, tijdloos design. Van een rustige basis dat zijn karakter dankt aan mooie materialen, spannende contrasten, details met een knipoog en kleurencombinaties waar je naar wilt blijven kijken.

Ik woon in Zwolle, samen met mijn drie andere grote liefdes. Dat zijn mijn man Sjirk – ondernemer en grafisch ontwerper – en onze zoons Job en Hidde.

Jenny

Laten we kennis maken!

Huisgeluk creëren is een heel persoonlijk proces. Als we elkaar vertrouwen, ontstaan de mooiste dingen. Voel jij je thuis bij mij? Ontdek dit voordat we gaan samenwerken tijdens een persoonlijke kennismaking. Dat is vrijblijvend, gewoon om te ervaren of de juiste klik er is.