06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

het verhaal achter huisgeluk

even
voorstellen

Huisgeluk, dat is wat ik elke keer weer wil bereiken voor mijn klanten. Dat je je gelukkig voelt in je huis en tot rust kan komen na een drukke dag. Dat gevoel dat alles klopt en af is en je nergens meer over na hoeft te denken.

jenny

Hoi, ik ben Jenny en het gezicht achter Huisgeluk. Na een carriere als grafisch ontwerper en docent, volgde ik in 2016 mijn hart en belandde ik opnieuw in de schoolbanken. Na een opleiding Binnenhuisarchitectuur aan de Interieuracademie begon ik vervolgens voor mezelf als interieurontwerper met Huisgeluk. Inmiddels  heb ik al vele klanten, zowel particulier als zakelijk mogen helpen met hun interieur. Met mijn kennis en creaviteit inspireer ik je graag om van jouw huis of werkplek die fijne plek te maken waar jij je thuis voelt. Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn persoonlijke benadering. 

Ik wil jou graag leren kennen om een interieurontwerp te maken dat helemaal past bij jou. Want dat is waar het om draait, dat jij gelukkig bent met je huis of werkplek. Daarnaast zoek ik altijd naar creatieve, niet alledaagse oplossingen waar je zelf nooit aan had gedacht. Dat kan een maatwerk meubel zijn, een verrassende combinatie van materialen en kleuren of door simpel iets toe te voegen aan wat je zelf al hebt. Ik ben benieuwd naar jouw interieurvraag en maak graag vrijblijvend een keer kennis met je om de mogelijkheden met je te bespreken. 

Pin It on Pinterest