06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

‘Huisgeluk, dat is wat ik elke keer weer wil bereiken voor mijn klanten. Dat je je gelukkig voelt in je huis en tot rust kan komen na een drukke dag. Dat gevoel dat alles klopt en af is en je nergens meer over na hoeft te denken.’

Mijn naam is Jenny Meerman en ik geef interieuradvies aan particulieren en bedrijven onder de naam Huisgeluk. Gevoel voor inrichten en een liefde voor ontwerpen en styling hebben mij altijd al in het bloed gezeten. Na diverse omzwervingen als grafisch ontwerper en docent op een mbo, besloot ik in 2016 mijn hart te volgen en ben ik voor mezelf begonnen met Huisgeluk. Inmiddels mag ik mij gediplomeerd interieurontwerper noemen en heb ik voor diverse klanten een passend interieuradvies mogen ontwerpen.

Ik vind het bijzonder dat ik mensen kan helpen met wat ik het allerliefst doe; het geven van interieuradvies! Mijn kracht ligt in mijn enthousiasme en het willen leren kennen van mijn klanten. Ik wil graag weten wie er wonen en/of werken. Want dat maakt dat ik een interieur kan ontwerpen dat perfect bij jou past en waarin jij je thuis voelt. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar praktische en creatieve oplossingen waar je zelf nooit aan had gedacht.

[jr_instagram id="2"]

Pin It on Pinterest