Handig

OP DE VERSIERTOUR

5 mrt, 2018

Mijn Macbook en Iphone, ik kan er inmiddels niet meer zonder en ben er nog net niet mee vergroeid. Niet alleen prive, maar voornamelijk voor mijn werk als interieurontwerper maak ik er dagelijks gebruik van.

Toen ik door het Zweedse merk Caseapp werd gevraagd of ik een laptopskin wilde uitzoeken, hoefde ik daar niet lang over na te denken. En omdat ik net een nieuwe Iphone heb, mocht een matchend hoesje natuurlijk ook niet ontbreken. Dus helaas geen spannende verhalen over het versieren van de man, maar over het versieren van je laptop en telefoon! 😉

In eerste instantie was ik van plan om zelf een ontwerp te maken, maar toen ik door de uitgebreide collectie van Caseapp aan het neuzen was werd ik meteen verliefd op de skins met stipjes in verschillende pastelkleurtjes. Ik koos voor een rustig dessin waar ik niet snel zat van ben, omdat ik mijn laptop ook veel gebruik om interieurontwerpen mee te presenteren. Het mocht ook niet teveel de aandacht afleiden van mijn werk, maar toch aansluiten bij mijn stijl. Via de site van Caseapp bestelde ik eenvoudig een zachtgroene skin met zwarte stipjes voor mijn laptop en kreeg de Iphone een bijpassend poederroze hoesje met met ook weer de bekende zwarte stipjes.

Een paar dagen later lag het pakketje al op de mat en kon ik aan de slag. Nou ja, zo moeilijk is het niet, want de laptopskin is een sticker die je eenvoudig op je laptop plakt en het telefoonhoesje, nou ja, dat spreekt voor zich. 😉 Het materiaal van zowel de laptopskin als het telefoonhoesje is van een mooie matte kwaliteit en super krasbestendig. Zelfs in mijn chaotische schoudertas vol sleutels en troepjes blijft ie mooi.

Ik ben er heel blij mee en kijk eens hoe mooi mijn laptop matcht in mijn interieur!

Lijkt het je ook leuk om je laptop of telefoon een mooi printje te geven? Via de kortingscode GELUK20 krijg je 20% korting bij Caseapp.

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Caseapp.

 

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *