06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

INTERIEURADVIES

werkwijze

Huisgeluk weet als geen ander dat iedere woonwens heel persoonlijk en uniek is.
Maar wellicht is het prettig om te weten hoe ik te werk ga om van jouw huis of bedrijf
een plek te maken die echt bij jou past. Benieuwd hoe een interieuradvies eruit ziet?
Kijk dan eens bij projecten.

FASE 1

kennismaking en intakegesprek (gratis)

Een fijne samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking. Ik kom bij jou thuis om jouw/jullie wensen en eisen in kaart te brengen, jullie verwachtingen en het budget. Op deze manier kan ik je wat beter leren kennen en zie ik meteen het huis wat je wil laten inrichten of stylen door mij. Naar aanleiding van deze kennismaking adviseer ik je één van de Huisgeluk pakketten of maak ik een offerte op maat voor je. Hierin staat precies wat ik voor je ga doen, wat de kosten zijn en de tijdsplanning.

FASE 2

vervolgafspraak

Om jouw woonsmaak nog beter te leren maak ik een vervolgafspraak met je. Er worden foto’s van de ruimte gemaakt en maten opgenomen. Mocht er een plattegrond aanwezig zijn van de woning, dan ontvang ik deze ook graag.

FASE 3

ontwerpfase

Ik ga voor je aan de slag met de eerste schetsen en ontwerpen! Deze eerste ontwerpvoorstellen bespreek ik tijdens een tussenpresentatie met je bij jou thuis.  Gedurende het traject is er veel contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer om een interieurontwerp te creëren wat volledig naar jouw wens is. De ontwerpvoorstellen geven je inzicht in sfeer, indeling, kleur en materiaalgebruik.

FASE 4

presentatie

Als jij enthousiast wordt van het eerste ontwerpvoorstel, ga ik het verder voor je uitwerken en vertalen naar een interieurontwerp. Afhankelijk van jouw wensen en eisen maak ik het concept tijdens de eindpresentatie inzichtelijk dmv moodboards, plattegronden, 3D visuals, een materialenplan en andere aanvullingen. Het complete interieuradvies ontvang je bij de presentatie als boekwerk met daarin alle benodigde informatie om het interieuradvies uit te kunnen voeren. Daarnaast ontvang je de gebruikte materiaalstalen voor de vloer, raambekleding, meubilair, verf en behang. Handig om mee te nemen naar uitvoerende partijen, leveranciers en woonwinkels.

FASE 5

uitvoering

Na de presentatie van het interieuradvies, kun je zelf aan de slag om het plan ook daadwerkelijk te realiseren. Maar ik kan je hier ook bij helpen en binnen mijn opgebouwde netwerk de juiste vakmensen voor je inschakelen, meubels en accessoires voor je inkopen of zelfs het hele project van begin tot eind begeleiden.

INRICHTEN HOEFT NIET ZO MOEILIJK TE ZIJN

Een kleurtje op de muur, een paar meubels erin en wonen maar. Was het maar zo gemakkelijk.
Voor veel mensen is het inrichten van een nieuwe woning of het vernieuwen van een interieur een
kwestie van eindeloos wikken en wegen en discussiëren met huisgenoten, om uiteindelijk tot een
‘veilig’ resultaat te komen. Dat kan anders, met een beetje hulp van Huisgeluk.
Jouw huis of bedrijf kan, op eenvoudige wijze, een plek worden die echt bij jouw past.
Meer weten? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

[jr_instagram id="2"]

Pin It on Pinterest