interieuradvies

HUISGELUK PROJECT | FAMILIEHUIS ZWOLLE

25 apr, 2018

Vorig jaar zomer werd ik door een jong gezin uit Zwolle gevraagd of ik met ze mee wilde denken over de inrichting van hun nieuw te bouwen huis. De indeling stond al vast, maar ze hadden geen idee hoe ze van een nieuwbouwhuis een warm en sfeervol thuis moesten maken. Aan mij de taak om ze deze zorg uit handen te nemen en ze advies te geven over materialen, kleuren en verlichting voor de woonkamer, de keuken, master bedroom en de hal.

Inmiddels wonen ze er nu een paar maanden en hoewel de inrichting nog niet helemaal klaar is, mocht ik het resultaat al bij ze komen fotograferen. Zo komt er bijvoorbeeld nog een nieuwe bank, stalen ensuitedeuren, een Flos Aim hanglamp en een zwevend tvmeubel. Maar desondanks vind ik het nu al prachtig! Supertrots ben ik op het resultaat en wil het graag met jullie delen. Kijk je mee?

De basis is licht en modern. Mooi, maar wel een beetje saai en heel erg nieuwbouw. Om er een sfeervol en gezellig familiehuis van te maken heb ik een kleurenpalet voor ze bedacht van vergrijsd groen, hout, zwart en een toefje geel.

De grote familietafel โ€˜Kroonโ€™ van wortelwoods biedt plek aan het hele gezin inclusief alle vriendjes. Om de keuken wat meer pit te geven, heb ik een Masterpiece Wallpower van Eijffinger geadviseerd achter de eetkamertafel. Dit hadden ze zelf nooit gedurfd, maar achteraf zijn ze superblij met het resultaat.

Om de apparatenwand in de keuken is een koof met een nis gebouwd. De nis is betegeld met mintgroene tegeltjes van Cottoceramix om de moderne keuken wat meer warmte te geven. De zwevende eikenhouten planken zijn perfect voor een koffiezetapparaat, mooi servies en kookboeken.

Het speelhoekje is een apart hoekje in de woonkamer waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik heb het kleurenpalet ook hier doorgetrokken, maar dan net even wat speelser met een grafisch behangetje.

De gang heeft een poederroze muur gekregen met inbouwkasten, lampje van Studiosnowpuppe, Muuto manden voor de sjaals en handige wandopbergers voor sleutels en post.

De master bedroom heeft een kleurenpalet gekregen van vrouwelijk poederroze met stoer petrol. In combinatie met de grijze laminaatvloer van vtwonen en de blank houten op maat gemaakte kledingkast is het een knusse sfeervolle slaapkamer geworden.

16 Comments

 1. Wow Jenny, wat heb je dat mooi gedaan! Prachtig tijdloos, contrastrijk, sfeervol, smaakvol, niet meer dan nodig, ruim voldoende. Een 9.5! (Die 10 is het dan met de bewoners erin ๐Ÿ˜‰)

  Reply
  • Dankjewel Barbara! Wat een fijne reactie, ik word er bijna verlegen van. ๐Ÿ™‚

   Reply
 2. Wat een super gaaf interieur, goed geslaagd!

  Reply
  • Dankjewel! Fijn om te horen. ๐Ÿ™‚

   Reply
 3. Heel mooi!

  Reply
  • Dankjewel! ๐Ÿ™‚

   Reply
 4. Prachtig! Wat is de roze kleur op de kastenwand? Groetjes Marije

  Reply
  • Dat is de kleur โ€˜handreikingโ€™ van Praxis.

   Reply
 5. Wat een prachtig resultaat, als ik nog eens hulp nodig heb kom ik bij jou! Groetjes Greta

  Reply
  • Leuk! Dat mag natuurlijk altijd ๐Ÿ˜

   Reply
 6. Echt prachtig!!Fijne inspiratie voor ons nieuwe huis!

  Reply
  • Leuk om te horen! Hebben jullie een nieuwbouwhuis gekocht?

   Reply
 7. Mooi!! Welke kleur zit er op de wand van de slaapkamer?

  Reply
 8. Prachtig!!!

  Reply
 9. Heel mooi geworden Jenny, de kleine en creatieve (kleur) accenten maken het verschil. ๐Ÿ‘

  Reply
 10. Super leuk gedaan. Ik ben heel benieuwd van welk merk het ‘bordenrek’ in de keuken is.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *