06 2947 0945 jenny@huisgeluk.nl

Diensten

Een interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen. Welke onderdelen er in jouw advies zitten, ligt aan jouw wensen en eisen. Ik kan me goed voorstellen dat je niet weet wat nou precies een kleuradvies inhoudt, of wat je krijgt bij een BASIS interieuradvies. Hieronder vind je een overzicht met alle diensten die Huisgeluk aanbiedt. Ook bij de realisatie van het interieuradvies, help ik je graag. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Interieurontwerp

Na het intakegesprek ga ik voor je aan de slag en maak ik een moodboard op basis van jouw wensen en eisen. Een stijlplan waarin sfeer, kleur en ideeën samenkomen tot een interieurconcept voor jouw nieuwe interieur. Welke sfeer moet jouw interieur uitstralen? Het moodboard vormt de rode draad voor de uitwerking van het interieurplan. 

 

Indelingsadvies

Hoe maak je zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte? Ik ontwerp meerdere indelingsvoorstellen voor je met creatieve oplossingen waar je zelf nooit aan zou denken. Het plan waar jij het meest blij van wordt, werk ik verder uit. Het indelingsadvies kan zowel 2D (plattegrond) als 3D gemaakt worden, afhankelijk van de adviesvorm. 

Meubelplan

In het meubelplan worden meubels geadviseerd die aansluiten bij het interieurontwerp, jullie wensen en bugdet. Waarbij ik zoek naar een mooie mix tussen design, budget en hergebruik. Naast een sfeerbeeld, ontvang je een plattegrond met daarin de geadviseerde meubels en afhankelijk van de adviesvorm een online shoppinglist. 

Kleur- en materialenplan

Op basis van het moodboard, ontwerp ik een kleur- en materialenplan voor je. De geadviseerde kleuren worden aangegeven in een plattegrond, zodat de schilder er goed mee aan de slag kan. In het materialenplan adviseer ik je passende raambekleding, vloeren, behang en materialen voor evt. maatwerk meubels. Alle kleur- en materiaalstalen neem ik mee, zodat je ze echt kan zien en voelen. 

Verlichtingsplan

Verlichting is iets wat veel mensen vergeten in hun interieur. Zo jammer! Want zonder de juiste verlichting komt je interieur niet mooi uit en voelt het niet prettig aan. In een plattegrond geef ik de plekken aan waar verlichtingspunten moeten komen. De geadviseerde lampen vind je terug in het armaturenoverzicht inclusief verkoop- en technische informatie. 

Maatwerk

Omdat kant en klare meubels soms niet goed passen in een interieur, adviseer ik regelmatig maatwerk in interieuradviezen. Op deze manier creëer je tot in detail jouw eigen unieke meubel. Samen met een interieurbouwer, realiseer ik het maatwerk meubel voor je, om jou volledig te ontzorgen. 

Elk interieuradvies start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw woonwensen bespreken. Huisgeluk helpt je om van jouw huis of werkplek een fijne plek te maken die echt bij jou past. 

  • Het jongste kind weer blij gemaakt Niet alleen met dit
  • Spijkerbroek met gaten haarband in en op blote voeten Zo
  • Lekker kleurrijk h? Dit kleur en materiaaladvies maakte ik voor
  • Even onze seventies fauteuil in het zonnetje zetten hoor
  • Zo blij met dit nieuwe hoekje! Wordt wel weer tijd
  • Langzamerhand wordt dit kamertje van de jongste steeds meer af
  • Wat een leuk idee van luckycoinshome om inspirerende accounts met
  • Zon fijn hoekje dit! Helaas staat de grote vintage draaifauteuil

Pin It on Pinterest