06 5197 1823 jenny@huisgeluk.nl

BLOG

Welkom op mijn blog, de plek waar ik wooninspiratie met je deel, interieurtips geef en je kan binnenkijken bij huisgelukprojecten en natuurlijk in mijn eigen huis. Wil je me real life volgen? Op Instagram neem ik je mee in mijn dagelijkse bezigheden als interieurontwerper.

Met z’n allen duursamen

Met z’n allen duursamen

Als interieurontwerper adviseer ik waar mogelijk duurzame produkten. Dit lukt niet altijd, maar er zijn gelukkig steeds meer merken die hier bewust mee bezig zijn en met liefde hun steentje bijdragen aan een betere wereld.

read more
Lekker variëren met Dane

Lekker variëren met Dane

Een stoere modulaire bank, die stond al jaren hoog op mijn wensenlijstje. Eentje die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Hoewel de oude bank nog best mooi was, heb ik er eigenlijk nooit lekker op gezeten en kreeg ik er last van mijn rug op. Bovendien pastte hij niet meer zo goed bij ons verbouwde huis en was ik een beetje klaar met het chaiselongue-gedeelte. Na zeven jaar was het dus echt tijd dus voor een nieuwe!

read more
Alles wat je wil weten over onze keuken

Alles wat je wil weten over onze keuken

Alweer bijna een jaar geleden is het dat de benedenverdieping van ons huis werd verbouwd en er een nieuwe keuken kwam. Sindsdien krijg ik bijna dagelijks vragen over onze keuken en nam ik me voor om er een blog over te schrijven. Maar in dit hectische coronajaar, waren er genoeg andere dingen die hoger op mijn prioriteitenlijstje stonden en schoot het maken van een blog er telkens bij in.

read more
Nieuwe gordijnen voor ons verbouwde huis

Nieuwe gordijnen voor ons verbouwde huis

Voor ons verbouwde huis was ik op zoek naar mooie gordijnen. Bij Fijngordijn vond ik die mooie luchtige gordijnen met een vleugje linnen die ik voor ogen had. Benieuwd hoe ik tot mijn keuze kwam en wat mijn ervaring is met online gordijnen bestellen? Lees er alles over in deze blogpost.

read more
Ikea hack | hoogslaper van Ivar kastjes

Ikea hack | hoogslaper van Ivar kastjes

Iedereen heeft wel zo’n kamertje in huis waar je net niks mee kan. Als babykamer prima, maar daarna wordt het wel passen en meten. Zo’n kamertje heeft onze jongste zoon Hidde, de pechvogel. We hadden al van alles geprobeerd met kant en klare oplossingen, maar het was allemaal veel te krap en onhandig. Tijd dus voor een echt goeie oplossing!

read more
Duurzame slaapkamer makeover

Duurzame slaapkamer makeover

‘Alweer een slaapkamer makeover?’ hoor ik je denken. Lekker duurzaam! En ja, ik moet eerlijk toegeven, dat het wel een beetje snel is na anderhalf jaar. Hoe leuk ik de terra lambrisering met het sinaasappelbehang ook vond, mijn man had er wel een beetje moeite mee. Na een jaar vond hij het tijd voor wat volwasseners.

read more
Binnenkijker | Elke dag een feestje om thuis te komen!

Binnenkijker | Elke dag een feestje om thuis te komen!

Goed kunnen stylen is natuurlijk een kunst en dat kan Milou als de beste. Maar hoe maak je van een nieuwbouwwoning nou een sfeervol thuis? Dat is wel even een ander verhaal. Als de basis niet klopt, kun je nog zoveel leuke hoekjes stylen, maar je interieur is dan nog geen kloppend geheel. Milou en haar man Tjal vroegen mij om een kleur- en materialenplan voor ze te bedenken waarbij ik vooral out of the box mocht denken. O ja, en een beetje kleur? Daar zijn ze niet vies van!

read more
Binnenkijker | Opbergruimte gevraagd

Binnenkijker | Opbergruimte gevraagd

‘Wil je ons alsjeblieft helpen? We zijn echt zo klaar met onze inrichting! We willen het heel graag anders, maar weten niet hoe we het moeten aanpakken.’ Deze noodkreet kreeg ik van de bewoners van een jaren ‘30 huis uit Zwolle. Natuurlijk wil ik dat! Als interieurontwerper beginnen mijn handen al te jeuken bij het horen van zo’n vraag. En omdat het hier om zo’n herkenbaar woonprobleem gaat, leek het me leuk om er een blog over te schrijven.

read more
Een nieuw kantoor voor Huisgeluk

Een nieuw kantoor voor Huisgeluk

Je hebt het waarschijnlijk wel voorbij zien komen op Instagram; mijn nieuwe kantoor! Na 2 jaar vanuit huis te hebben gewerkt als interieurontwerper, was het tijd voor een volgende stap; een eigen werkplek buiten de deur. En wat voor een plek! Sindskort deel ik een kantoorruimte samen met 2 andere ondernemers in een heus klooster. Aan de ruimte zelf mochten we niet zoveel doen helaas, maar met een flinke dosis creativiteit heb ik er toch een fijne ruimte van weten te maken. Kijk je mee?

read more

Pin It on Pinterest